Sommar sommar sommar

bilder tagna av A


Nu har sommarvädret äntligen äntrat Sverige. Precis som L bildbevisade igår så har poolen åkt upp, vilket är ett tecken på att värmen är här för att stanna (hoppas vi). Varje år så klagar vi svenskar: "usch vilken regnig sommar vi haft, inte en skymt av solen på hela juni,juli, augusti." eller "vilken varm sommar vi haft, olidligt varmt. Man kan inte gå ut utan att se ut som en dränkt katt" osv osv. Vi är aldrig nöjda, vilket som nästan kännetecknar oss svenskar.

För att frångå det här med vädret så är nog vi svenskar ett släkte för sig, även om vi själva tycker att vi är otroligt bra :) I boken Du vet att du är svensk om.. skriven av Mattias Boström kan man läsa om saker som kännetecknar oss. Har kikat i den och kan inte annat än hålla med om att de som står i boken stämmer. 

Igår började äntligen Allsång på skansen(ett program som inte går att missa). De första jordgubbarna har ätits(trots att de inte var svenska) och man kan skymta fötter tassa omkring i gräset.. Det är sommar för mig! / A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0