Hemma efter en tripp till björnarna :)

Nu är vi hemma igen efter en helg bland björnar och ylande vargar. Vår resa började kl 8 på lördagsmorgonen och vi styrde kosan mot Orsa, närmare bestämt Orsa Grönklitt. Under hela resan så regnade och regnade det, tjoho vilken toppendag det kommer att bli...men när vi väl nästan var framme så slutade dropparna falla och det blev iallafall upphåll.

För att ge en bra beskrivning av björnparken, så är bra skor, bra motion och 15 gradig värme ett bra tips för en toppendag. Jag hade varken bra skor eller bra motion, så alla backar som var tvingade att bestiga för att titta på alla djuren var nära på en mardröm :)
Men områdena där djuren går är väldigt stora och det kan därför ibland vara svårt att få se det djur som lever där, men vi lyckades se brunbjörn, kamtjakabjörn, isbjörnar och vargar.
Vi, jag och L, tyckte nog att isbjörnarna var det bästa med hela parken, de var lätta att få se och just när vi såg dem så var de även underhållande :)
För mer info om parken klicka in på www.orsagronklitt.se

Här kommer lite bilder, lite djur och utsikt från nästan toppen av parken.















Efter parken åkte vi till stugan, där vi grillade(sallad och kyckling för vår del naturligtvis ;)) , njöt av luften och spelade fia och uno. Allt det som tillhör semestern, den enda semester jag och L får i sommar :) /A










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0